Een goede ramenwasser geeft uw bedrijf extra uitstraling

Met het uiterlijk van uw kantoor of bedrijfspand wilt u het imago van uw organisatie weerspiegelen. Het verdient dan ook de grootste zorg. Houdt u daarbij rekening met uw ramen? Een gevel met propere ruiten geeft namelijk een betere indruk. No Limit Cleaning is een prima ramenwasser uit Overijse die uw onderneming graag van schone ramen voorziet.

Ga voor mooie ramen

De mooie glans van uw ramen geeft uw onderneming een verzorgde indruk, maar naast dit esthetische aspect is er ook nog de functionele kant. Indien men glas niet op gepaste momenten reinigt, verweert het. Indien uw ramen niet regelmatig genoeg gewassen worden, gaan ze er na een tijdje lelijker uitzien. Daarom raden wij u aan een goede ramenwasser in dienst te nemen. No Limit Cleaning voldoet aan al uw wensen om uw ramen er weer helder te laten uitzien.

Schoonmaakdiensten op maat

Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en over hoeveel glazen ramen u heeft, staan de medewerkers van No Limit Cleaning voor u klaar om een volledige planning op te maken. Zo kunnen we naar uw wensen tot een overeenkomst komen, zowel voor een volledige jaarplanning waarin beschreven staat welke ramen wanneer precies onder handen worden genomen, als voor een eenmalige schoonmaakbeurt. Op die manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw ramen. Ook voor andere schoonmaakdiensten voor uw bedrijf kan u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij komen langs in Overijse, maar ook ver daarbuiten.

Aarzel niet om een vrijblijvende en gratis offerte aan te vragen voor deze schoonmaakdienst. Wij beantwoorden uw vragen steeds zo snel mogelijk.

Back to Top